Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardo dobrze smakuje z bułką posmarowaną białym puszystym serkiem ;)
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 36
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 64
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 67
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 106
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 36
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 64
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 67
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 106
Składniki
Mięso połącz z jajkiem, dopraw solą i pieprzem. Uformuj klopsy, obtocz je w mące i zarumień na oleju. Posiekaną cebulę zeszklij, dodaj warzywa z mrożonki, smaż przez 3 minuty. Wlej 2 litry wody, przypraw majerankiem i solą, gotuj przez 5 minut. Włóż klopsy gotuj 5 minut.