Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardo dobrze smakuje z bułką posmarowaną białym puszystym serkiem ;)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11141
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4913
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1069
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9659
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1436
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11141
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4913
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1069
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9659
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1436
Składniki
Mięso połącz z jajkiem, dopraw solą i pieprzem. Uformuj klopsy, obtocz je w mące i zarumień na oleju. Posiekaną cebulę zeszklij, dodaj warzywa z mrożonki, smaż przez 3 minuty. Wlej 2 litry wody, przypraw majerankiem i solą, gotuj przez 5 minut. Włóż klopsy gotuj 5 minut.