Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardo dobrze smakuje z bułką posmarowaną białym puszystym serkiem ;)
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 431
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3665
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 431
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3665
Składniki
Mięso połącz z jajkiem, dopraw solą i pieprzem. Uformuj klopsy, obtocz je w mące i zarumień na oleju. Posiekaną cebulę zeszklij, dodaj warzywa z mrożonki, smaż przez 3 minuty. Wlej 2 litry wody, przypraw majerankiem i solą, gotuj przez 5 minut. Włóż klopsy gotuj 5 minut.