Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardo dobrze smakuje z bułką posmarowaną białym puszystym serkiem ;)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13995
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15808
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6402
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13995
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15808
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6402
Składniki
Mięso połącz z jajkiem, dopraw solą i pieprzem. Uformuj klopsy, obtocz je w mące i zarumień na oleju. Posiekaną cebulę zeszklij, dodaj warzywa z mrożonki, smaż przez 3 minuty. Wlej 2 litry wody, przypraw majerankiem i solą, gotuj przez 5 minut. Włóż klopsy gotuj 5 minut.