Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i bardzo smaczna.
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 6712
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 355
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13404
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2681
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 6712
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 355
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13404
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2681
Składniki
Z mięsa, jaja, soli i pieprzu dokładnie wyrobic jednolitą masę. Formowac klopsiki o średnicy do 2 cm. Usmażyc na głębokim oleju.
Z 2 litrów wody i kostek rosołowych ugotowac wywar.
Obrane i umyte warzywa zetrzec na grubej tarce, dodac do wywaru wraz z przyprawami. Zagotowac.
Serki topione rozprowadzic w wywarze, zabielic, zagotowac. Do miseczek wlac zupę, włożyc po kilka klopsików, posypac zieleniną. Smacznego.