Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i bardzo smaczna.
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 210
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 210
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Składniki
Z mięsa, jaja, soli i pieprzu dokładnie wyrobic jednolitą masę. Formowac klopsiki o średnicy do 2 cm. Usmażyc na głębokim oleju.
Z 2 litrów wody i kostek rosołowych ugotowac wywar.
Obrane i umyte warzywa zetrzec na grubej tarce, dodac do wywaru wraz z przyprawami. Zagotowac.
Serki topione rozprowadzic w wywarze, zabielic, zagotowac. Do miseczek wlac zupę, włożyc po kilka klopsików, posypac zieleniną. Smacznego.