Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i bardzo smaczna.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 785
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5583
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9423
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 207
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 785
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5583
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9423
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 207
Składniki
Z mięsa, jaja, soli i pieprzu dokładnie wyrobic jednolitą masę. Formowac klopsiki o średnicy do 2 cm. Usmażyc na głębokim oleju.
Z 2 litrów wody i kostek rosołowych ugotowac wywar.
Obrane i umyte warzywa zetrzec na grubej tarce, dodac do wywaru wraz z przyprawami. Zagotowac.
Serki topione rozprowadzic w wywarze, zabielic, zagotowac. Do miseczek wlac zupę, włożyc po kilka klopsików, posypac zieleniną. Smacznego.