Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przypomni nam wiosenne zupy, pełne warzyw.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10367
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336716
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4196
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423372
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10367
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336716
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4196
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423372
Składniki
Skrzydełka umyć, obciąć "ostre" końcówki i zalać 2 litrami zimnej wody. Gotować na wolnym ogniu przez 15 minut pod przykryciem. Następnie dodać pokrojone warzywa i ziemniaki. Gotować kolejne 15 minut. Po tym czasie dodać różyczki kalafiora. Zdjąć pokrywkę.Po 10-ciu minutach wlać śmietankę. Doprawić solą i pieprzem. Obficie posypać świeżym koperkiem.