Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Za mną już pierwsze zbiory kalafiora wyhodowanego osobiście :) Przygotowałam z niego taką oto prostą zupę. Do tego bardzo zdrową.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 120
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 120
Składniki
Kalafior dzielimy na różyczki. Przekładamy go do gotującego się bulionu. Gotujemy ok. 10 minut. Lekko studzimy, miksujemy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Kaszę jaglaną gotujemy na sypko w szklance wody, w osobnym garnku. Gdy będzie gotowa, przekładamy ją do zupy. Mieszamy.
Słonecznik prażymy na suchej patelni. Posypujemy nim zupę przed podaniem.