Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pożywna zupa , trochę urozmaicona.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 72
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 136
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4193
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8652
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 72
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 136
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4193
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8652
Składniki
1. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę, przekładamy do wywaru.
2. Marchew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczach, dodajemy do zupy i gotujemy.
3. Kalafior dzielimy na mniejsze różyczki, dodajemy do warzyw.
4. Gdy warzywa są już prawie dobre wsypujemy zacierki, gotujemy.
5. Dodajemy przecier oraz listki laurowe, doprawiamy papryką oraz solą.
6. Na koniec dodajemy koperek, chwilę gotujemy.
7. Zupa gotowa. 8. Smacznego.