Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ZWYCZAJNY A TROCHĘ INNY NIŻ KAŻDY
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5255
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 821
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5043
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1287
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5255
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 821
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5043
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1287
Składniki
Kapustę płuczemy i odsączamy, siekamy drobno, boczek i cebulę kroimy w kostkę wrzucamy razem na patelnie i podsmażamy na patelnię aż się zarumieni dodajemy kapustę i dusimy aż zmięknie. Ziemniaki obieramy i myjemy kroimy w kostkę wrzucamy do garnka razem z podsmażoną kapustą i boczkiem. Wlewamy ok. 4 litry wody gotujemy do miękkości ziemniaków pod koniec gotowania przyprawiamy.