Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ZWYCZAJNY A TROCHĘ INNY NIŻ KAŻDY
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1013
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 481
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 580
Ziemniaki po bacowsku to proste danie, które jest jednocześnie niezwykle pysz...
Odsłon: 4354
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 137
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 5879
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1013
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 481
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 580
Ziemniaki po bacowsku to proste danie, które jest jednocześnie niezwykle pysz...
Odsłon: 4354
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 137
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 5879
Składniki
Kapustę płuczemy i odsączamy, siekamy drobno, boczek i cebulę kroimy w kostkę wrzucamy razem na patelnie i podsmażamy na patelnię aż się zarumieni dodajemy kapustę i dusimy aż zmięknie. Ziemniaki obieramy i myjemy kroimy w kostkę wrzucamy do garnka razem z podsmażoną kapustą i boczkiem. Wlewamy ok. 4 litry wody gotujemy do miękkości ziemniaków pod koniec gotowania przyprawiamy.