Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sycąca zupa z tzw wkładką. Gdy zostanie nam rosół (po niedzieli:)) Robię ją kiedy mam ochotę na lekki jednodaniowy obiad.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1532
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 762
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1532
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 762
Składniki
W rosole ugotować marchewkę i pietruszkę startą na dużych oczkach. Dodać ziemniaki pokrojone w kostkę. Gdy będą prawie ugotowane dodać poszatkowaną kapustę i gotować do miękkości kapusty od czasu do czasu mieszając. Na koniec dodać kawałki mięsa z rosołu i natkę pietruszki. doprawić solą i pieprzem.
Smacznego!!!