Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna zupa na obiad.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 198
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 198
Składniki
Wykonanie: Warzywa i kości opłukać i ugotować wywar. Poszatkowaną kapustę ugotować z cebulą i kminkiem w małej ilości wody, bez przykrycia. Wywar odcedzić, połączyć z ugotowaną kapustą, mąkę rozmieszać w śmietanie, podprawić zupę, mieszając zagotować i przyprawić solą do smaku. Pomidory opłukać i surowe przetrzeć, wymieszać z zupą i podawać z ziemniakami.