Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna zupa na obiad.
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 41
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 172
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 247
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 132
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 41
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 172
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 247
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 132
Składniki
Wykonanie: Warzywa i kości opłukać i ugotować wywar. Poszatkowaną kapustę ugotować z cebulą i kminkiem w małej ilości wody, bez przykrycia. Wywar odcedzić, połączyć z ugotowaną kapustą, mąkę rozmieszać w śmietanie, podprawić zupę, mieszając zagotować i przyprawić solą do smaku. Pomidory opłukać i surowe przetrzeć, wymieszać z zupą i podawać z ziemniakami.