Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna zupa na obiad.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1478
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 561
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1478
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 561
Składniki
Wykonanie: Warzywa i kości opłukać i ugotować wywar. Poszatkowaną kapustę ugotować z cebulą i kminkiem w małej ilości wody, bez przykrycia. Wywar odcedzić, połączyć z ugotowaną kapustą, mąkę rozmieszać w śmietanie, podprawić zupę, mieszając zagotować i przyprawić solą do smaku. Pomidory opłukać i surowe przetrzeć, wymieszać z zupą i podawać z ziemniakami.