Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna zupa na obiad.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1514
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231911
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5032
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1514
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231911
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5032
Składniki
Wykonanie: Warzywa i kości opłukać i ugotować wywar. Poszatkowaną kapustę ugotować z cebulą i kminkiem w małej ilości wody, bez przykrycia. Wywar odcedzić, połączyć z ugotowaną kapustą, mąkę rozmieszać w śmietanie, podprawić zupę, mieszając zagotować i przyprawić solą do smaku. Pomidory opłukać i surowe przetrzeć, wymieszać z zupą i podawać z ziemniakami.