Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta tradycyjna zupa, przyrządzana z pasją i prostotą, to prawdziwy klasyk domowej kuchni. Łącząc smak świeżych pomidorów, aromatycznych ziół i delikatnego czosnku, tworzy doskonałe połączenie, które rozgrzewa i zaspokaja podniebienie. Zupa ta nie tylko cieszy smakiem, ale także oferuje wartości odżywcze, będąc źródłem witamin i przeciwutleniaczy. Podawana z odrobiną świeżego koperku to danie, które przywołuje smaki rodzinnych posiłków. Gotowi na łyżkę tradycji?
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 670
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1443
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458677
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1722
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 670
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1443
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458677
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1722
Składniki
1. Wszystkie warzywa obrać. 2. Ziemniaki i marchew umyć. 3. Umyć polędwiczkę, poodkrawać błonki i pokroić ją w kostkę. 4. Bulion wstawić na gaz. Ja użyłam gotowego bulionu warzywnego w słoiczku. 5. Mięso usmażyć na oliwie z oliwek z każdej strony. Odstawić do miseczki i posolić oraz popierzyć. 6. Ziemniaki pokroić w kostkę i usmażyć również na oliwie. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Ziemniaki dodać do bulionu. 7. Marchewki pokroić w cienkie plasterki i też usmażyć na oliwie. 8. Cebula pokroić w plastry, dodać do marchewki. 9. Pokroić pomidory i dodać do warzyw na patelni. 10. W razie potrzeby warzywa podlać wodą. Dusić do miękkości marchewki. 11. Warzywa przyprawić ziołami. 12. Kiełbasę pokroić w półplasterki. 13. Warzywa oraz mięso dodać do zupy. 14. Całość zagotować.
Podawać z koperkiem lub natką. Smacznego! :)