Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To zupa dla plebsu, pomiatanych przez księży, „ludziów”. Szkoda, że do tej pory człowieki wierzące w czyjeś halucynacje, rządzą nadal na tym świecie :/ Przepis pochodzi z czasów sprzed IX wieku. Nam smakowała…ciemnotą wszak jesteśmy ;)
Kremowy sernik czekoladowy na zimno zachwyci każdego czekoladomaniaka. Do jeg...
Odsłon: 403
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 139
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 492
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 6491
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 578
Kremowy sernik czekoladowy na zimno zachwyci każdego czekoladomaniaka. Do jeg...
Odsłon: 403
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 139
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 492
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 6491
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 578
Składniki
Chleb razowy suszymy, mielimy w maszynce. Do gorącego bulionu wrzucamy po 3 łyżki na każde 250 ml bulionu. Gotujemy przez 2 min. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek. Mieszamy i podajemy od razu.