Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To zupa dla plebsu, pomiatanych przez księży, „ludziów”. Szkoda, że do tej pory człowieki wierzące w czyjeś halucynacje, rządzą nadal na tym świecie :/ Przepis pochodzi z czasów sprzed IX wieku. Nam smakowała…ciemnotą wszak jesteśmy ;)
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38428
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1255
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38428
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1255
Składniki
Chleb razowy suszymy, mielimy w maszynce. Do gorącego bulionu wrzucamy po 3 łyżki na każde 250 ml bulionu. Gotujemy przez 2 min. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek. Mieszamy i podajemy od razu.