Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To zupa pomidorowa w innym wydaniu, stanowi pożywną i ciekawą alternatywę dla klasycznej pomidorówki. Zupa jest bardzo smaczna i prosta w przygotowaniu.
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 144
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 375
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 144
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 375
Składniki
Ziemniaki, pietruszkę i marchewki pokroić w kostkę, pora posiekać. Warzywa zalać wodą i zagotować, dodać mieszanki suszonych warzyw i przyprawy. Gdy warzywa będą miękkie dodać makaron, gotować przez kolejne 10 minut. Dwie chochle wywaru połączyć ze śmietaną i koncentratem pomidorowym. Dokładnie wymieszać i dodać do zupy. Na koniec dodać posiekaną natkę pietruszki.