Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, ale równie smaczna i pożywna. Na pewno zadowoli gusta nawet największego smakosza.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1161
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5884
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1161
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5884
Składniki
Koperek opłukać, drobno posiekać. Makaron włożyć do wrzącego wywaru, ugotować, mieszając łyżką od czasu do czasu do dna naczynia. Ogórek umyć, obrać, opłukać, pokrajać w półplasterki, chwilę poddusić na maśle. Następnie dodać go do wywaru z makaronem, dodać też koperek i śmietanę, gotować kilka minut, doprawić do smaku.