Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, ale równie smaczna i pożywna. Na pewno zadowoli gusta nawet największego smakosza.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 216
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 937
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4034
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 216
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 937
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4034
Składniki
Koperek opłukać, drobno posiekać. Makaron włożyć do wrzącego wywaru, ugotować, mieszając łyżką od czasu do czasu do dna naczynia. Ogórek umyć, obrać, opłukać, pokrajać w półplasterki, chwilę poddusić na maśle. Następnie dodać go do wywaru z makaronem, dodać też koperek i śmietanę, gotować kilka minut, doprawić do smaku.