Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, ale równie smaczna i pożywna. Na pewno zadowoli gusta nawet największego smakosza.
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 211
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 211
Składniki
Koperek opłukać, drobno posiekać. Makaron włożyć do wrzącego wywaru, ugotować, mieszając łyżką od czasu do czasu do dna naczynia. Ogórek umyć, obrać, opłukać, pokrajać w półplasterki, chwilę poddusić na maśle. Następnie dodać go do wywaru z makaronem, dodać też koperek i śmietanę, gotować kilka minut, doprawić do smaku.