Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, zdrowa zupa w formie kremu, do której idealnie fasują muffinki w słonym wydaniu polecam ;)
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 117
Polecam.
Odsłon: 1007
Dziś do pracy.
Odsłon: 138
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 275
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15414
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 331
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 117
Polecam.
Odsłon: 1007
Dziś do pracy.
Odsłon: 138
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 275
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15414
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 331
Składniki
Z królika, warzyw i zieleniny przygotować wywar. Przyprawić do smaku.
Na łyżce oliwy usmażyć skrojony czosnek, dodać pokrojona w kostkę cukinię i dusić do miękkości. Na drugiej patelni, na pozostałej oliwie usmażyć cebulkę pokrojona w pióra.
Jarzyny przełożyć do blendera, dodać obrane mięso, wywar i całość zmiksować. Podawać np. z muffinkami na słono :) Smacznego