Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa krem z białych warzyw

Zupa krem z białych warzyw

Autor:

Przepisów i artykułów: 28 Ocena: 147

Dodano:

Odsłon: 311

Zupa krem z białych warzyw. Czyli samo zdrowie!

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. - Wszystkie warzywa dokładnie umyć i obrać.

    - Seler zetrzeć na tarce. Pietruszkę, por, cebule pokroić, czosnek przecisnąć przez wyciskarkę, kalafior podzielić na różyczki.

    - W większym garnku naszykować bulion.

    -Na patelni zeszklić cebulę, czosnek i białą część pora. Przerzucić do garnka, następnie dodać kalafior.

    - Gotować, aż warzywa będą miękkie i łatwe do zmiksowania w blenderze.

    Podawać można z grzankami lub pieczoną bagietką.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń