Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27370
Polecam, pychota.
Odsłon: 266
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 123
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27370
Polecam, pychota.
Odsłon: 266
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 123
Składniki
Na bulionie ugotować pierś.Osobno ugotować brokuł odcedzić.Na łyżce masła udusić cebulę.Ugotowaną pierś wyjąć z bulionu,wystudzić pokroić w kostkę.Brokuła,cebulę serki,bulion zmiksować blenderem,zagotować doprawić dodać pokrojoną pierś,posypać grzankami.