Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z zielonych warzyw, trochę na przekór jesiennej aurze, świetnie prezentuje się kolorystycznie i cudnie smakuje! Idealna jako ciepły posiłek do pracy czy lekka kolacja na ciepło. Możecie serwować ją z domowymi grzankami, makaronem, jajkiem, groszkiem ptysiowym lub solo.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
W garnku rozpuścić masło z olejem. Dodać pokrojoną w kostkę cebulkę i smażyć do zeszklenia. Dodać pokrojone w drobną kostkę ziemniaki i przeciśnięty przez praskę czosnek. Chwilę podsmażyć. Całość zalać wodą, dodać pietruszkę, ziele, liście oraz brokuła i groszek. Całość gotować do miękkości warzyw. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Usunąć ziele oraz liście, a całość zblendować na gładki krem. Ponownie podgrzać i podawać gorącą z ulubionymi dodatkami.