Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca i rozgrzewająca zupa z dodatkiem kukurydzy oraz serka pleśniowego idealna na jesienną porę,
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 27
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 14
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 19331
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 63
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 27
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 14
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 19331
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 63
Składniki
Dynię obrać ze skórki i pokroić na małe kawałki. W garnku rozgrzać oliwę dodać dynię, seler, cebulę oraz czosnek. Podsmażyć ok min od czasu do czasu mieszając. Wlać bulion i gotować 20 minut do miękkości warzyw. Dodać kukurydzę i doprowadzić do wrzenia. Do zupy dodać śmietanę i 50g sera. Zblendować na gładki krem. Doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Gotowy krem nalać na talerz, dodać pokruszony ser. Smacznego.