Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta zupa to gwarantowany sukces na przyjęciu. Polecam ponieważ jest prosta i smaczna.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35588
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1172
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1745
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5920
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35588
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1172
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1745
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5920
Składniki
Do wody wkładamy mięso i gotujemy do miękkości. W między czasie obieramy warzywa i kroimy na talarki.
Dynię obieramy i również kroimy na mniejsze kawałki.
Jak mięso jest już miękkie dodajemy wszystkie warzywa i gotujemy do miękkości warzyw.
Jak już mamy wszystko miękkie zabieramy się do miksowania. Pamiętajmy, że zupa krem powinna być trochę gęstsza od zwykłej zupy, więc musimy wywarzyć ilość wody i ilość warzyw. Wszystko miksujemy dodajemy pestki dyni ja lubię dużo, łyżkę gęstego jogurtu i kawałki grzanki zrobionej z chleba tostowego w opiekaczu. Oczywiście sól i pieprz do smaku. Smacznego