Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna jesienna zupa z dyni , pyszności .
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2552
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20023
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 529
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 627
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7058
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2552
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20023
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 529
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 627
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7058
Składniki
Warzywa ( oprócz dyni ) obieramy i wkładamy do garnka , dolewamy zimnej wody i dokładamy vegetę natur oraz liść laurowy , pieprz czarny , ziele angielskie , zagotować i gotować około 3 godzinki na mały ogniu około 30 minut przed końcem dodajemy natkę pietruszki i selera . Gotowy rosół przecedzamy przez sitko .
W tym samym czasie dynie kroimy na kawałki , wydrążamy i pieczemy w piekarniku na 200 ° C przez około 40 minut z termo obiegiem . Upieczoną dynie obieramy ze skóry i dodamy do rosołu . Miksujemy i zagotujemy . Na sam koniec dodajemy rozmieszany w zimnej wodzie serki topione i doprawiamy do smaku i ponownie zagotujemy .