Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa zupa krem z dodatkiem sera mozzarella. Zupę możemy podawać z prażonymi pestkami i grzankami.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19173
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1629
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232051
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19173
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1629
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232051
Składniki
Do garnka z wodą wrzucamy skrzydełka, liście laurowe i ziele angielskie. Gotujemy na małym ogniu około 30 minut.
Marchewkę, pietruszkę, seler i por obieramy i kroimy w kostkę. Wrzucamy do garnka i gotujemy 15 minut. Dynię obieramy i kroimy w kostkę, dodajemy do garnka i gotujemy około 20 minut.
Następnie dodajemy ser mozzarella pokrojony w kostkę, śmietankę i przyprawy. Doprowadzamy do wrzenia lecz nie gotujemy. Miksujemy zupę, ewentualnie doprawiamy wg uznania. Zupę możemy poddawać z grzankami, pestkami uprażonymi lub chrupkim pieczywem. Smacznego ;)