Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelny, anyżowy krem, powinien zadowolić amatorów zup podawanych właśnie w ten sposób. Tak, nie jest to coś, czym można się "zapchać", bo w jedzeniu nie tylko o to chodzi. Jest to doskonały starter do dania głównego. Idealnie sprawdzi się też na kolację. Kto jeszcze nie próbował takiej wersji, serdecznie zapraszam do wykonania. Gwarancja smaku.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35864
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1253
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1776
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35864
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1253
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1776
        
        
                Składniki
Warzywa drobno kroimy, podsmażamy na rozgrzanym maśle, zalewamy wrzątkiem (1,5 litra), gotujemy przez kwadrans. Lekko studzimy, blendujemy na gładko, przecieramy przez drobne sito. Zupę ponownie zagotowujemy, doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z grzankami i zieleniną.