Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To chyba najtańsza i najszybsza zupa jaką gotuję i jest syta choć pozornie na taką nie wygląda.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 779
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 913
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 124
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2807
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 779
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 913
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 124
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2807
Składniki
Mleko zmiksować wraz z kukurydzą i obranymi ząbkami czosnku. Na bulionie ugotować obrane ziemniaki i marchew pokrojone w mniejsze kawałki. Cebule obrać i pokroić w kostkę boczek również razem podsmażyć. Do bulionu z warzywami dodać kukurydze zmiksowaną z mlekiem, wymieszać gotować 5 minut. Dodać usmażoną cebulkę i boczek. Doprawić do smaku.Całą zupę zmiksować i zagotować. Przelać do talerzy.