Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naszła nas nagła chęć na zupę z kukurydzy...a, że o tej porze roku nie ma świeżej, użyliśmy konserwowej.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7892
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1148
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7892
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1148
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
Cebule obieramy, siekamy i podsmażamy na oleju. Dodajemy kukurydzę wraz z zalewą, dodajemy bulion, doprawiamy gałką muszkatołową, solą oraz pieprzem. Gotujemy 15 min, po czym zestawiamy z ognia, lekko studzimy i dodajemy śmietanę. Miksujemy na gładko. Podajemy z posiekaną natką pietruszki.