Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak tej zupy jest rewelacyjny, szybko przygotowujesz i zachwycisz całą rodzinę. Robię tą zupę, gdy mam mało czasu na przygotowanie obiadu. Przyrządzić możesz zupę na bulionie lub na kostce rosołowej.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35705
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1757
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6013
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35705
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1757
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6013
        
        
                Składniki
1. Pieczarki myję, kroję na połówki, blenduję blenderem 3 minuty. Następnie przekładam do garnka, wlewam wodę, mleko, dodaję kostkę warzywną, wsypuję sól i gotuję. 2. Śmietanę rozrabiam z serkiem topionym oraz mąką i hartując wlewam do zupy, gotuję do momentu zagotowania.
3. Zupa gotowa. 4. Smacznego.