Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak tej zupy jest rewelacyjny, szybko przygotowujesz i zachwycisz całą rodzinę. Robię tą zupę, gdy mam mało czasu na przygotowanie obiadu. Przyrządzić możesz zupę na bulionie lub na kostce rosołowej.
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 159
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 102
Uwielbiam połączenie szpinaku i suszonych pomidorów, które doskonale pasuje d...
Odsłon: 160
Wiadomo ze domowe pączki najlepsze i każdy ma swój ulubiony przepis. Ja dzisi...
Odsłon: 124
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 159
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 102
Uwielbiam połączenie szpinaku i suszonych pomidorów, które doskonale pasuje d...
Odsłon: 160
Wiadomo ze domowe pączki najlepsze i każdy ma swój ulubiony przepis. Ja dzisi...
Odsłon: 124
Składniki
1. Pieczarki myję, kroję na połówki, blenduję blenderem 3 minuty. Następnie przekładam do garnka, wlewam wodę, mleko, dodaję kostkę warzywną, wsypuję sól i gotuję. 2. Śmietanę rozrabiam z serkiem topionym oraz mąką i hartując wlewam do zupy, gotuję do momentu zagotowania.
3. Zupa gotowa. 4. Smacznego.