Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe czy uda nam się zaskoczyć Was takim połączeniem? Od razu mówimy, wyszło niespodziewanie smacznie <3
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19181
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13007
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1638
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232061
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19181
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13007
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1638
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232061
Składniki
Pietruszki obieramy, kroimy w kostkę, przekładamy do garnka razem kulki winogron, zalewamy zimną wodą (1,5 litra). Gotujemy 30-35 min. Studzimy, blendujemy i przecieramy przez sito. Ponownie wstawiamy na płomień, doprawiamy cukrem, solą i świeżo mielonym czarnym pieprzem. Podajemy z ulubionym makaronem.