Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie wprowadzenie do nowalijek pomidorowych. Boskie połączenie, wręcz idealne bazylii, pomidorów i sera.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13483
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1542
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14871
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6115
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13483
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1542
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14871
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6115
Składniki
Szalotki i czosnek siekamy. W rozgrzanym rondlu szklimy szalotkę, po chwili dodając czosnek i bazylię. Kilka chwil, po uzyskaniu aromatu, wrzucamy pomidorki. Dusimy pod przykryciem przez 30 minut. Przecieramy przez sito. Dodajemy stary parmezan. Podgrzewamy do momentu roztopienia sera. Do smaku doprawiamy cukrem i pieprzem. Podajemy z posiekaną bazylią, startym parmezanem i grzankami.