Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1061
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1007
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12915
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1061
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1007
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12915
Składniki
Obrać i pokroić ziemniaki, zalać rosołem. Pory umyć, pokroić, podsmażyć na oleju, dodać do zupy. Gotować około pół godziny. Dodać zimnej wody, zmiksować. Gotować aż do wrzenia, dodać sól i pieprz do smaku. Pokroić pokrojony/starty żółty ser i podać z grzankami,