Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli ktokolwiek ma potrzebę doznać wizualnie jesiennej barwy złotego słońca, aksamitnej w konsystencji struktury tego co przełykamy, to nie może zostać obojętny wobec zupy krem z porów! Dodatkowo dostarcza ona dla naszego organizmu wszystko co najlepsze z pełnego bukietu warzyw, które oprócz wspomnianego wcześniej pora są jej składnikami. Zatem jeżeli jesteś wybitnym smakoszem, lubisz zdrowo się odżywiać, lub z jakiegokolwiek innego powodu ten przepis wzbudził w Tobie ciekawość, to zapraszam do szczegółowego przepisu, z pełną listą potrzebnych produktów i opisem przygotowania! Smacznego. <WJ>
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2390
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5070
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 151
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2390
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5070
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 151
Składniki
Warzywa obieramy. Por kroimy w piórka, marchewkę i ziemniaka kroimy w drobną kostkę. Wrzucamy je na rozgrzane masło, podsmażmy i zalewamy gorącym bulionem. Całość gotujemy około 20-25 minut, studzimy i blendujemy. Zblendowaną zupę przecieramy przez drobne sito, dodajemy śmietanę, podgrzewamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z posiekanym koperkiem.