Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli ktokolwiek ma potrzebę doznać wizualnie jesiennej barwy złotego słońca, aksamitnej w konsystencji struktury tego co przełykamy, to nie może zostać obojętny wobec zupy krem z porów! Dodatkowo dostarcza ona dla naszego organizmu wszystko co najlepsze z pełnego bukietu warzyw, które oprócz wspomnianego wcześniej pora są jej składnikami. Zatem jeżeli jesteś wybitnym smakoszem, lubisz zdrowo się odżywiać, lub z jakiegokolwiek innego powodu ten przepis wzbudził w Tobie ciekawość, to zapraszam do szczegółowego przepisu, z pełną listą potrzebnych produktów i opisem przygotowania! Smacznego. <WJ>
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 429
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 399
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1490
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5744
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 429
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 399
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1490
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5744
Składniki
Warzywa obieramy. Por kroimy w piórka, marchewkę i ziemniaka kroimy w drobną kostkę. Wrzucamy je na rozgrzane masło, podsmażmy i zalewamy gorącym bulionem. Całość gotujemy około 20-25 minut, studzimy i blendujemy. Zblendowaną zupę przecieramy przez drobne sito, dodajemy śmietanę, podgrzewamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z posiekanym koperkiem.