Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli ktokolwiek ma potrzebę doznać wizualnie jesiennej barwy złotego słońca, aksamitnej w konsystencji struktury tego co przełykamy, to nie może zostać obojętny wobec zupy krem z porów! Dodatkowo dostarcza ona dla naszego organizmu wszystko co najlepsze z pełnego bukietu warzyw, które oprócz wspomnianego wcześniej pora są jej składnikami. Zatem jeżeli jesteś wybitnym smakoszem, lubisz zdrowo się odżywiać, lub z jakiegokolwiek innego powodu ten przepis wzbudził w Tobie ciekawość, to zapraszam do szczegółowego przepisu, z pełną listą potrzebnych produktów i opisem przygotowania! Smacznego. <WJ>
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7830
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 995
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13588
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7830
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 995
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13588
Składniki
Warzywa obieramy. Por kroimy w piórka, marchewkę i ziemniaka kroimy w drobną kostkę. Wrzucamy je na rozgrzane masło, podsmażmy i zalewamy gorącym bulionem. Całość gotujemy około 20-25 minut, studzimy i blendujemy. Zblendowaną zupę przecieramy przez drobne sito, dodajemy śmietanę, podgrzewamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z posiekanym koperkiem.