Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli ktokolwiek ma potrzebę doznać wizualnie jesiennej barwy złotego słońca, aksamitnej w konsystencji struktury tego co przełykamy, to nie może zostać obojętny wobec zupy krem z porów! Dodatkowo dostarcza ona dla naszego organizmu wszystko co najlepsze z pełnego bukietu warzyw, które oprócz wspomnianego wcześniej pora są jej składnikami. Zatem jeżeli jesteś wybitnym smakoszem, lubisz zdrowo się odżywiać, lub z jakiegokolwiek innego powodu ten przepis wzbudził w Tobie ciekawość, to zapraszam do szczegółowego przepisu, z pełną listą potrzebnych produktów i opisem przygotowania! Smacznego. <WJ>
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 753
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22787
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15186
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4900
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45664
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 753
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22787
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15186
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4900
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45664
Składniki
Warzywa obieramy. Por kroimy w piórka, marchewkę i ziemniaka kroimy w drobną kostkę. Wrzucamy je na rozgrzane masło, podsmażmy i zalewamy gorącym bulionem. Całość gotujemy około 20-25 minut, studzimy i blendujemy. Zblendowaną zupę przecieramy przez drobne sito, dodajemy śmietanę, podgrzewamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z posiekanym koperkiem.