Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wielbicieli włoskich smaków
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 841
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 684
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5895
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 611
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4841
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1048
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 841
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 684
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5895
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 611
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4841
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1048
Składniki
Rukolę blendujemy razem z oliwą. Następnie przelewamy do garnka, lekko podsmażamy, zalewamy gorącym bulionem. Gotujemy na wolnym ogniu przez kwadrans, ponownie blendujemy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z mozzarellą pokrojoną w kostkę i pomidorkami koktajlowymi.