Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wielbicieli włoskich smaków
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 822
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5764
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9573
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 271
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 822
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5764
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9573
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 271
Składniki
Rukolę blendujemy razem z oliwą. Następnie przelewamy do garnka, lekko podsmażamy, zalewamy gorącym bulionem. Gotujemy na wolnym ogniu przez kwadrans, ponownie blendujemy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z mozzarellą pokrojoną w kostkę i pomidorkami koktajlowymi.