Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna kremowa zupa z selera z gruszką doprawione aromatycznym serem gorgonzola.
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1074
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 436
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 429
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1074
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 436
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 429
Składniki
Seler obieramy i kroimy w dużą kostkę, cebulę także w kostkę. Na oliwie podsmażamy seler z cebulą. Zalewamy bulionem warzywnym. Gotujemy do miękkości. Na 5 minut przed końcem gotowania dodajemy gruszkę i gorgonzolę. Całość blendujemy. Podajemy skropioną oliwą i prażonymi pestkami.