Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna kremowa zupa z selera z gruszką doprawione aromatycznym serem gorgonzola.
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 439
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 501
Kapusta pekińska jest delikatna, słodka. Doskonale nadaje się na sałatki. Po...
Odsłon: 3239
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 439
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 501
Kapusta pekińska jest delikatna, słodka. Doskonale nadaje się na sałatki. Po...
Odsłon: 3239
Składniki
Seler obieramy i kroimy w dużą kostkę, cebulę także w kostkę. Na oliwie podsmażamy seler z cebulą. Zalewamy bulionem warzywnym. Gotujemy do miękkości. Na 5 minut przed końcem gotowania dodajemy gruszkę i gorgonzolę. Całość blendujemy. Podajemy skropioną oliwą i prażonymi pestkami.