Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna kremowa zupa z selera z gruszką doprawione aromatycznym serem gorgonzola.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 470
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 188
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 470
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 188
Składniki
Seler obieramy i kroimy w dużą kostkę, cebulę także w kostkę. Na oliwie podsmażamy seler z cebulą. Zalewamy bulionem warzywnym. Gotujemy do miękkości. Na 5 minut przed końcem gotowania dodajemy gruszkę i gorgonzolę. Całość blendujemy. Podajemy skropioną oliwą i prażonymi pestkami.