Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczna zupa, boski smak.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Składniki
Selera I 2 obrane ziemiaki gotujemy do miękkości, później obieramyselera, kroimy na kawałki. Kiedy przestygnie, blendujemy. Dodajemy trochę wody, w której gotowała się warzywa (to podkreśli dodatkowo smak i doda więcej aromatu. Możemy dodać 2-3luzki śmietany kremówki 30-36%.Następnie dodajemy przyrawy i ponownie mieszamy.. Przelaną do talerzy zupę, ozdabiamy tartymi orzechami wloskimi .Smaczmego