Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz gęste zupy zrobione z niczego to super sprawdzi się ten przepis.
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40637
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1021
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 255
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3357
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40637
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1021
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 255
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3357
Składniki
Warzywa pokrojone w większą kostkę smażymy na oliwie na złoty kolor doprawiając odrobiną soli.
Ziemniaki I brokuł zalewamy wywarem lub woda (wtedy dodajemy kosteke warzywna ) Gotowe warzywa przełóż do ziemniaków gotuj do miękkości dopraw solą i pieprzem. Dodaj przecier pomidorowy.Jeśli wszystko mamy miękkie miksujemy blenderem.
Na patelni rozpuszczamy masło z tymiankiem i rozmarynem. Chleb kroimy w mała kostkę i rumienimy na złoty kolor. Na koniec dodajemy odrobinę startego świeżego imbiru. Podajemy z jogurtem naturalnym.