Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz gęste zupy zrobione z niczego to super sprawdzi się ten przepis.
Moja rodzina bardzo lubi kruche ciasta. Pleśniak z powidłami cieszy się zawsz...
Odsłon: 17752
Moja rodzina bardzo lubi kruche ciasta. Pleśniak z powidłami cieszy się zawsz...
Odsłon: 17752
Składniki
Warzywa pokrojone w większą kostkę smażymy na oliwie na złoty kolor doprawiając odrobiną soli.
Ziemniaki I brokuł zalewamy wywarem lub woda (wtedy dodajemy kosteke warzywna ) Gotowe warzywa przełóż do ziemniaków gotuj do miękkości dopraw solą i pieprzem. Dodaj przecier pomidorowy.Jeśli wszystko mamy miękkie miksujemy blenderem.
Na patelni rozpuszczamy masło z tymiankiem i rozmarynem. Chleb kroimy w mała kostkę i rumienimy na złoty kolor. Na koniec dodajemy odrobinę startego świeżego imbiru. Podajemy z jogurtem naturalnym.