Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz gęste zupy zrobione z niczego to super sprawdzi się ten przepis.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 218
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8946
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 148
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 38
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 299
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 218
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8946
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 148
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 38
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 299
Składniki
Warzywa pokrojone w większą kostkę smażymy na oliwie na złoty kolor doprawiając odrobiną soli.
Ziemniaki I brokuł zalewamy wywarem lub woda (wtedy dodajemy kosteke warzywna ) Gotowe warzywa przełóż do ziemniaków gotuj do miękkości dopraw solą i pieprzem. Dodaj przecier pomidorowy.Jeśli wszystko mamy miękkie miksujemy blenderem.
Na patelni rozpuszczamy masło z tymiankiem i rozmarynem. Chleb kroimy w mała kostkę i rumienimy na złoty kolor. Na koniec dodajemy odrobinę startego świeżego imbiru. Podajemy z jogurtem naturalnym.