Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz gęste zupy zrobione z niczego to super sprawdzi się ten przepis.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 25
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 690
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 25
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 690
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Składniki
Warzywa pokrojone w większą kostkę smażymy na oliwie na złoty kolor doprawiając odrobiną soli.
Ziemniaki I brokuł zalewamy wywarem lub woda (wtedy dodajemy kosteke warzywna ) Gotowe warzywa przełóż do ziemniaków gotuj do miękkości dopraw solą i pieprzem. Dodaj przecier pomidorowy.Jeśli wszystko mamy miękkie miksujemy blenderem.
Na patelni rozpuszczamy masło z tymiankiem i rozmarynem. Chleb kroimy w mała kostkę i rumienimy na złoty kolor. Na koniec dodajemy odrobinę startego świeżego imbiru. Podajemy z jogurtem naturalnym.