Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam ,póki czas na świeży zielony groszek.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2387
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4513
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1556
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 468
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2387
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4513
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1556
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 468
Składniki
Groszek ,kroimy marchew (jedną w całości) ,seler ,pora i podsmażamy na maśle ,zalewamy bulionem ,gotujemy ok. 30 min. Ostudzamy i miksujemy blenderem. Wsypujemy posiekany koperek i ponownie blendujemy. Do zupy wsypujemy drobny makaron ,pokrojoną w kostkę marchew i gotujemy ,ciągle mieszając , do miękkości makaronu. Doprawiamy do smaku solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Podajemy z gęstą śmietaną.