Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na pyszną zupę - kwintesencję groszkowego smaku.
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 4
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 21
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 4
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 21
Składniki
Groszek odcedzić z zalewy, dodać szklankę wody i gotować aż prawie cała woda odparuje.
Groszek zmiksować lub przetrzeć przez sitko, dodać szklankę wody i kostkę rosołową. Pogotować ok. 5 minut. Dodać serki topione (właściwie smak wg uznania) i pogotować na wolnym ogniu do ich rozpuszczenia.
Podawać z groszkiem ptysiowym lub grzankami. Smacznego. :)