Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna , pachnąca, aromatyczna na różne okazje.
Deska do krojenia , nóż , garnek
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1199
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 148
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 466
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1199
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 148
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 466
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Cukinię, paprykę , szpinak, por umyć. Cukinię paprykę , por pokroić w kostkę. W garnku rozpuścić masło wrzucić paprykę pora, cukinię , smażyć 5 minut, dodać szpinak , doprawić solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi, dusić 5 minut. Zblendować. Dodać rosół lub bulion , gotować 10 minut, dodać serek topiony , gotować 5 minut, doprawić pieprzem. Podawać z serem feta i innymi dodatkami, u mnie z groszkiem ptysiowym.