Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna , pachnąca, aromatyczna na różne okazje.
Deska do krojenia , nóż , garnek
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1932
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3885
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3700
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 485
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1932
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3885
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3700
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 485
Składniki
Cukinię, paprykę , szpinak, por umyć. Cukinię paprykę , por pokroić w kostkę. W garnku rozpuścić masło wrzucić paprykę pora, cukinię , smażyć 5 minut, dodać szpinak , doprawić solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi, dusić 5 minut. Zblendować. Dodać rosół lub bulion , gotować 10 minut, dodać serek topiony , gotować 5 minut, doprawić pieprzem. Podawać z serem feta i innymi dodatkami, u mnie z groszkiem ptysiowym.