Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna , pachnąca, aromatyczna na różne okazje.
Deska do krojenia , nóż , garnek
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2036
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 266
Polecam.
Odsłon: 446
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2036
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 266
Polecam.
Odsłon: 446
Składniki
Cukinię, paprykę , szpinak, por umyć. Cukinię paprykę , por pokroić w kostkę. W garnku rozpuścić masło wrzucić paprykę pora, cukinię , smażyć 5 minut, dodać szpinak , doprawić solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi, dusić 5 minut. Zblendować. Dodać rosół lub bulion , gotować 10 minut, dodać serek topiony , gotować 5 minut, doprawić pieprzem. Podawać z serem feta i innymi dodatkami, u mnie z groszkiem ptysiowym.