Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
Wykonanie: Cykorię i pory kroimy i obsmażamy na maśle przez 10 minut na wolnym ogniu.Przekładamy do garnka, dodajemy pokrojone ziemniaki, doprawiamy solą i pieprzem i dolewamy tyle wody aby pokryła całą zawartość garnka.Gotujemy na wolnym ogniu przez pół godziny, następnie miksujemy, zaciągamy śmietaną (niekoniecznie) i podajemy np. z grzankami.