Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
Z mięsa, bułki i jaja przygotowac pulpeciki o średnicy 1,5-2 cm. Ugotowac rosół, dodac pokrojoną drobno marchew i por oraz podsmażone na maśle pieczarki (w wersji niskotłuszczowej nie podsmażac). Wrzucic pulpeciki, zagotowac. Serki topione rozprowadzic wywarem i dodac do zupy. Smacznego.