Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby nic, a jednak trzeba umieć zrobić dobre naleśniki. Przesyłam Wam mój, sp...
Odsłon: 335
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 64
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 272
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 786
Pyszne krewetki w marynacie musztardowej na okazję, na święta, na elegancką k...
Odsłon: 89
Niby nic, a jednak trzeba umieć zrobić dobre naleśniki. Przesyłam Wam mój, sp...
Odsłon: 335
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 64
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 272
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 786
Pyszne krewetki w marynacie musztardowej na okazję, na święta, na elegancką k...
Odsłon: 89
Składniki
Z mięsa, bułki i jaja przygotowac pulpeciki o średnicy 1,5-2 cm. Ugotowac rosół, dodac pokrojoną drobno marchew i por oraz podsmażone na maśle pieczarki (w wersji niskotłuszczowej nie podsmażac). Wrzucic pulpeciki, zagotowac. Serki topione rozprowadzic wywarem i dodac do zupy. Smacznego.