Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i smaczna na niedzielny obiad.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 996
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2897
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 996
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2897
Składniki
Wykonanie: Marchewkę, cebulę i ziemniaki obrać i drobno pokroić. Cebulę przysmażyć na połowie masła, dodać ziemniaki z marchewką i dusić przez 10 minut. Następnie wlać bulion i śmietanę i gotować jeszcze przez 20 minut. Boczek, pora pokroić i przysmażyć na reszcie masła. Zupę zmiksować, dodać przysmażony boczek i pora, przyprawić do smaku i zakwasić sokiem z cytryny.