Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2008
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12967
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 259
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2008
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12967
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 259
Składniki
- Paprykę i cebulę i czosnek kroimy w kostkę. - W garnku podsmażam cebulę i czosnek. - Dodaje mięso mielone i smażę przez chwilę ok. 5 minut. - Dodaje świeżą pokrojoną paprykę doprawiam solą pieprzem, chili, papryką słodką i kolendrą i całość smażę przez 10 minut. -Dodaje kukurydzę, czerwoną fasolę, pomidory z puszki, dwie szklanki wody i całość gotuje przez 20 minut. -Pod koniec gotowania dodaje szklankę wody jeśli zupa jest zbyt gęsta. Doprawiam solą i chili jeśli nie jest wystarczająco ostra. -Na koniec można dodać opcjonalnie koncentrat pomidorowy.