Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNA SYTA I ROZGRZEWAJĄCA :)
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23355
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 175
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 360
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 525
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23355
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 175
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 360
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 525
Składniki
BOCZEK POKROIĆ I PODSMAŻYĆ NA PATELNI NASTĘPNIE DODAĆ POR POKROJONY W PÓŁPLASTERKI, MARCHEWKĘ POKROJONĄ W PLASTERKI CHWILĘ SMAŻYĆ
WSZYSTKIE SKŁADNIKI Z PATELNI PRZEŁOŻYĆ DO GARNKA W KTÓRYM BĘDZIEMY GOTOWAĆ ZUPĘ. ZALAĆ WSZYSTKO BULIONEM I GOTOWAĆ.
GDY MARCHEWKA BĘDZIE NA WPÓŁ MIĘKKA DODAĆ MAKARON I GOTOWAĆ DO MIĘKKOŚCI NA KONIEC DODAĆ FASOLĘ DOPRAWIĆ DO SMAKU CHILI, PIEPRZEM I VEGETĄ.
PO NALANIU ZUPY NA TALERZE POSYPAĆ ŻÓŁTYM SEREM I GOTOWE SMACZNEGO ;)