Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNA SYTA I ROZGRZEWAJĄCA :)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1142
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4789
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1434
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1142
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4789
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1434
Składniki
BOCZEK POKROIĆ I PODSMAŻYĆ NA PATELNI NASTĘPNIE DODAĆ POR POKROJONY W PÓŁPLASTERKI, MARCHEWKĘ POKROJONĄ W PLASTERKI CHWILĘ SMAŻYĆ
WSZYSTKIE SKŁADNIKI Z PATELNI PRZEŁOŻYĆ DO GARNKA W KTÓRYM BĘDZIEMY GOTOWAĆ ZUPĘ. ZALAĆ WSZYSTKO BULIONEM I GOTOWAĆ.
GDY MARCHEWKA BĘDZIE NA WPÓŁ MIĘKKA DODAĆ MAKARON I GOTOWAĆ DO MIĘKKOŚCI NA KONIEC DODAĆ FASOLĘ DOPRAWIĆ DO SMAKU CHILI, PIEPRZEM I VEGETĄ.
PO NALANIU ZUPY NA TALERZE POSYPAĆ ŻÓŁTYM SEREM I GOTOWE SMACZNEGO ;)