Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra treściwa, pikantna zupa, którą warto zrobić .
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 55
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 30
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 58
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 332
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2553
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 55
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 30
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 58
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 332
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2553
Składniki
1. Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę, następnie zalewamy wodą, solimy i gotujemy
2. Wszystkie składniki na kuleczki mieszamy razem, robimy mały kuleczki wielkości orzech i smażymy na rozgrzanym oleju.
3. Do ziemniaków dokładamy kostki rosołowe.
4. Wlewamy łącznie z sosem fasolkę.
5. Następnie również sosem kukurydzę
6. Pieczarki kroimy w kostkę, dokładamy do zupy.
7. Przyprawiamy ziołami.
8. Dodajmy sosy meksykańskie.
9. Na koniec wkładamy kuleczki, chwilę gotujemy.
10. Zupa gotowa. 11. Smacznego.