Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Japońskie zupy są niezwykle smaczne i szybkie wykonaniu. Zupa jest pełnowartościowym posiłkiem i do tego lekkim.
Zalałam gorącą wodą wodorosty.
Podsmażyłam w rondlu pokrojony w kostkę kawałek pora i fenkuła i marchew.
Zalałam wodą, dodałam pastę miso.
Jeśli używamy zwykłego tofu to można podsmażyć je z warzywami.
Dodałam pokrojone wodorosty.
Gdy warzywa były miękkie dodałam pokrojone parówki sojowe, i zupę doprawiłam chili i zaciągnęłam przeciśniętym czosnkiem.
Jeśli zupa ma być bardziej syta można dodać makaron ryżowy.
Dodałam jeszcze szczypiorku
.
Smacznego :)
Smaczna i łatwa do przygotowania zupa z brukselki. Zupa jest lekka i dodaje e...
Odsłon: 2867
To chyba najprostszy deser na świecie. Ciasto z serkiem mascarpone robi się n...
Odsłon: 445
To chyba najprostszy deser na świecie. Ciasto z serkiem mascarpone robi się n...
Odsłon: 445
Składniki
Zalałam gorącą wodą wodorosty. Podsmażyłam w rondlu pokrojony w kostkę kawałek pora i fenkuła i marchew. Zalałam wodą, dodałam pastę miso. Jeśli używamy zwykłego tofu to można podsmażyć je z warzywami. Dodałam pokrojone wodorosty. Gdy warzywa były miękkie dodałam pokrojone parówki sojowe, i zupę doprawiłam chili i zaciągnęłam przeciśniętym czosnkiem. Jeśli zupa ma być bardziej syta można dodać makaron ryżowy.
Dodałam jeszcze szczypiorku . Smacznego :)
Przepisy Zupy
Zupy
Zupa kartoflanka
Zupy
Zupa z botwiny na mięsie
Zupy
Zupa pieczarkowa z ziemniakami
Zupy
Krem ze szparagów
Zupa kartoflanka
Doskonała propozycja dla oszczędnych. Prosta zupa z ziemniakami, która z pewn...
Odsłon: 124
Zupa z botwiny na mięsie
O tej porze roku botwinka powinna jak najczęściej gościć na naszych stołach....
Odsłon: 46