Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Japońskie zupy są niezwykle smaczne i szybkie wykonaniu. Zupa jest pełnowartościowym posiłkiem i do tego lekkim.
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 169
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 101
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1217
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4154
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 1194
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 169
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 101
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1217
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4154
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 1194
Składniki
Zalałam gorącą wodą wodorosty. Podsmażyłam w rondlu pokrojony w kostkę kawałek pora i fenkuła i marchew. Zalałam wodą, dodałam pastę miso. Jeśli używamy zwykłego tofu to można podsmażyć je z warzywami. Dodałam pokrojone wodorosty. Gdy warzywa były miękkie dodałam pokrojone parówki sojowe, i zupę doprawiłam chili i zaciągnęłam przeciśniętym czosnkiem. Jeśli zupa ma być bardziej syta można dodać makaron ryżowy.
Dodałam jeszcze szczypiorku . Smacznego :)