Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336640
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3764
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422880
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2507
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336640
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3764
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422880
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2507
Składniki
Melisę umyć i gotować ok 15-20 min w bulionie a następnie przecedzić. Wlać sok z cytryny,śmietanę (najpierw do śmietany dodać łyżkę zupy,wymieszać a następnie całość wlać do zupy energicznie mieszając) Doprawić do smaku solą i pieprzem,posypać większą ilością szczypiorku i podawać z ugotowanymi na twardo i pokrojonymi jajkami,smacznego.