Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 578
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 751
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 246
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 578
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 751
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 246
Składniki
Melisę umyć i gotować ok 15-20 min w bulionie a następnie przecedzić. Wlać sok z cytryny,śmietanę (najpierw do śmietany dodać łyżkę zupy,wymieszać a następnie całość wlać do zupy energicznie mieszając) Doprawić do smaku solą i pieprzem,posypać większą ilością szczypiorku i podawać z ugotowanymi na twardo i pokrojonymi jajkami,smacznego.