Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 469
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16703
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 392
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 469
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16703
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 392
Składniki
Melisę umyć i gotować ok 15-20 min w bulionie a następnie przecedzić. Wlać sok z cytryny,śmietanę (najpierw do śmietany dodać łyżkę zupy,wymieszać a następnie całość wlać do zupy energicznie mieszając) Doprawić do smaku solą i pieprzem,posypać większą ilością szczypiorku i podawać z ugotowanymi na twardo i pokrojonymi jajkami,smacznego.