Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Melisę umyć i gotować ok 15-20 min w bulionie a następnie przecedzić. Wlać sok z cytryny,śmietanę (najpierw do śmietany dodać łyżkę zupy,wymieszać a następnie całość wlać do zupy energicznie mieszając) Doprawić do smaku solą i pieprzem,posypać większą ilością szczypiorku i podawać z ugotowanymi na twardo i pokrojonymi jajkami,smacznego.