Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To wyjątkowo prosta do przygotowania zupa. Jest smaczna, pożywna i z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obiad.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19285
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1704
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232153
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19285
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1704
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232153
Składniki
Włoszczyznę oraz ziemniaki obieramy i ścieramy na tarce. Zalewamy dwoma litrami wody. Dodajemy żeberka oraz udko z kurczaka i gotujemy do miękkości mięsa, czyli przez około półtorej godziny. Dodajemy wszystkie przyprawy. Na końcu gotowania z zupy wyciągamy mięso, kroimy w kostkę, pozbywamy się kości i z powrotem dodajemy do zupy. Całość mieszamy, w razie potrzeby doprawiamy i dodajemy posiekaną natkę pietruszki.