Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To wyjątkowo prosta do przygotowania zupa. Jest smaczna, pożywna i z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obiad.
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Składniki
Włoszczyznę oraz ziemniaki obieramy i ścieramy na tarce. Zalewamy dwoma litrami wody. Dodajemy żeberka oraz udko z kurczaka i gotujemy do miękkości mięsa, czyli przez około półtorej godziny. Dodajemy wszystkie przyprawy. Na końcu gotowania z zupy wyciągamy mięso, kroimy w kostkę, pozbywamy się kości i z powrotem dodajemy do zupy. Całość mieszamy, w razie potrzeby doprawiamy i dodajemy posiekaną natkę pietruszki.