Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to potrawa z niskim indeksem glikemicznym polecana dla cukrzyków.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1454
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 212
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1454
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 212
Składniki
Włoszczyznę oraz kalarepę pokroić w kostkę. Pora pokroić w pół krążki a cebule w drobną kostkę i podsmażyć na oliwie przez 2 minuty. Posolić i posypać pieprzem. Dodać warzywa, chwilę podsmażyć, zalać bulionem , dodać przyprawy i gotować przez 20 minut.
Następnie dodać starte ogórki wraz z powstałym sokiem i gotować jeszcze przez 10 minut. Podawać posypaną posiekanym koperkiem.