Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34148
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1351
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34148
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1351
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Zagotować w garnku wodę z owocami i cukrem. Trzeba uważać, bo łatwo kipi. Śmietanę wlać do kubka i zahartować dolewając do niej po trochę gorącą wodę z owoców i intensywnie mieszając. Gorącą śmietanę wlać do garnka z owocami i jeszcze chwilkę pogotować. Makaron ugotować osobno. Wyłożyć trochę makaronu na talerz i zalać zupą. Zupa najlepiej smakuje jak jest bardzo zimna, z lodówki, więc lepiej ugotować ją poprzedniego dnia :)