Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8663
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8663
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Składniki
Zagotować w garnku wodę z owocami i cukrem. Trzeba uważać, bo łatwo kipi. Śmietanę wlać do kubka i zahartować dolewając do niej po trochę gorącą wodę z owoców i intensywnie mieszając. Gorącą śmietanę wlać do garnka z owocami i jeszcze chwilkę pogotować. Makaron ugotować osobno. Wyłożyć trochę makaronu na talerz i zalać zupą. Zupa najlepiej smakuje jak jest bardzo zimna, z lodówki, więc lepiej ugotować ją poprzedniego dnia :)