Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niewiarygodny smak, bogactwo witamin, nietucząca, lekka
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 361
Sernik rosyjski to bardzo puszysty sernik w którym do masy serowej dodaje się...
Odsłon: 54789
Rzadko już teraz robię i jadam słodkości. Niedawno jednak udało mi się odtwor...
Odsłon: 2974
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 619
Wigilijne danie bez ości!
Odsłon: 639
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 361
Sernik rosyjski to bardzo puszysty sernik w którym do masy serowej dodaje się...
Odsłon: 54789
Rzadko już teraz robię i jadam słodkości. Niedawno jednak udało mi się odtwor...
Odsłon: 2974
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 619
Wigilijne danie bez ości!
Odsłon: 639
Składniki
przygotować wywar na zupę, tj. mięsko, marchewka, pietruszka i kawałek selera, pokrojone w drobną kostkę ziemniaki. Vegeta, liść laurowy, ziele angielskie, kostka. Po 15 min gotowania, dodać poszatkowaną kapustę. Po kwadransie dodać pokrojoną w kostkę, obraną ze skóry paprykę i posiekaną cebulę. Następnie wrzucamy do zupki brukselkę i zieloną fasolę szparagową. Kiedy warzywa zmiękną dodajemy pomidory z puszki (oczywiście pokrojone). Wyciskamy czosnek i doprawiamy do smaku przyprawami. Zagęszczamy, jak kto lubi mąką zmieszaną z wodą (my wolimy wersję dietetyczną, więc mąki dajemy niewiele). Smacznego!