Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa pieczarkowa"
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4347
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 78
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 57
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 97
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 415
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4347
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 78
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 57
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 97
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 415
Składniki
Pokrój mięso, oprósz przyprawami. Pokrój warzywa, pieczarki oraz ziemniaki.
Mięso porcjami podsmaż, przełóż do rondla, dodaj kostkę, ziele, listek. Wlej 2,5 litra wody i gotuj.
Podsmaż warzywa, włóż do zupy. Dodaj groszek, kukurydzę, koncentrat. Gotuj, aż mięso będzie miękkie.
Zagęść mąką, przypraw zupę.
Porcje 8
120 min
Cena 3,65 zł
Kalorie 470 kcalŹródło: Takie jest życie