Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje wydanie zupy pieczarkowej.Smaczna i prosta :)
Ugotuj wywar lub rosół. Do mojej zupy potrzeba 2l. Dodaj do niego serek topiony i zmiksuj blenderem.Odstaw.
Pokrój w kostkę pieczarki i usmaż na maśle,dodaj do nich szczyptę soli.. Dodaj je do wywaru.Następnie pokrój w kostkę ziemniaki i surowe dodaj do wywaru.
Gotuj razem aż ziemniaki będą miękkie.Na koniec dodaj pokrojony szczypiorek.Jeśli lubisz na ostro dodaj szczyptę pieprzu.
Smacznego;)
Klasyczna mizeria, znakomity dodatek do obiadu. Przepis pochodzi z 422 odcink...
Odsłon: 40511
Botwina to zupa z młodych liści buraków, którą możemy przygotować tylko wiosn...
Odsłon: 267
Bułeczki które zawsze się udają. Są przepyszne, mięciutkie, pyszne!
Odsłon: 140
Botwina to zupa z młodych liści buraków, którą możemy przygotować tylko wiosn...
Odsłon: 267
Bułeczki które zawsze się udają. Są przepyszne, mięciutkie, pyszne!
Odsłon: 140
Składniki
Ugotuj wywar lub rosół. Do mojej zupy potrzeba 2l. Dodaj do niego serek topiony i zmiksuj blenderem.Odstaw. Pokrój w kostkę pieczarki i usmaż na maśle,dodaj do nich szczyptę soli.. Dodaj je do wywaru.Następnie pokrój w kostkę ziemniaki i surowe dodaj do wywaru. Gotuj razem aż ziemniaki będą miękkie.Na koniec dodaj pokrojony szczypiorek.Jeśli lubisz na ostro dodaj szczyptę pieprzu. Smacznego;)
Przepisy Zupy
Zupy
Zupa ziemniaczana z brokułami
Zupy
Rosół z chrzanem i imbirem
Zupy
Tradycyjna zupa szczawiowa. Przepis babci
Zupy
Chłodnik z rzodkiewki
Zupa ziemniaczana z brokułami
Podkręcona zupa ziemniaczana z serem i z pesto! Gęsta aromatyczna i sycąca.
Odsłon: 277
Rosół z chrzanem i imbirem
Rosół dziś poleca się, ale taki podkręcony. O wyrazistym smaku i aromacie, z...
Odsłon: 4840