Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje wydanie zupy pieczarkowej.Smaczna i prosta :)
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17899
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 105
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2208
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 239
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17899
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 105
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2208
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 239
Składniki
Ugotuj wywar lub rosół. Do mojej zupy potrzeba 2l. Dodaj do niego serek topiony i zmiksuj blenderem.Odstaw. Pokrój w kostkę pieczarki i usmaż na maśle,dodaj do nich szczyptę soli.. Dodaj je do wywaru.Następnie pokrój w kostkę ziemniaki i surowe dodaj do wywaru. Gotuj razem aż ziemniaki będą miękkie.Na koniec dodaj pokrojony szczypiorek.Jeśli lubisz na ostro dodaj szczyptę pieprzu. Smacznego;)