Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje wydanie zupy pieczarkowej.Smaczna i prosta :)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Ugotuj wywar lub rosół. Do mojej zupy potrzeba 2l. Dodaj do niego serek topiony i zmiksuj blenderem.Odstaw. Pokrój w kostkę pieczarki i usmaż na maśle,dodaj do nich szczyptę soli.. Dodaj je do wywaru.Następnie pokrój w kostkę ziemniaki i surowe dodaj do wywaru. Gotuj razem aż ziemniaki będą miękkie.Na koniec dodaj pokrojony szczypiorek.Jeśli lubisz na ostro dodaj szczyptę pieprzu. Smacznego;)