Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zazwyczaj pieczarkową robiłam z makaronem, znalazłam ten przepis i jestem zachwycona smakiem
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 345
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 72
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 46
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 345
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 72
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 46
Składniki
1. ziemniaki i marchew pokroić w kostkę, selera zetrzeć na tarce, warzywa zalać bulionem, gotować, 2. cebulę pokroić w plastry, poddusić na oleju, dodać pokrojone pieczarki, dusić do odparowania płynu, przełożyć do zupy, 3. zupę zaprawić śmietaną i serkiem, doprawić solą i pieprzem smacznego